Лектори
Любомир Илиев е инженер – технолог, магистър "Технология на хранителните продукти от животински произход, консервирането и общественото хранене". Има опит като технолог и ръководител в производството на храни (1982 – 1989), преподавател в Университета по хранителни технологии - Пловдив (1989 - 2001). От 2001 г. е водещ одитор на Lloyd’s Register Quality Assurance с регистрация в International Register of Certificated Auditors, провеждащ сертификационни одити нa системи за управление на качеството (ISO 9001), околната среда (ISO 14001), безопасността на храните (HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, HACCP RvA, IFS Food и BRC Food) както и лектор и водещ на обучения в посочените области.
,
Димитър Хаджидимитров работи като мениджър "Качество" в "МЕТРО кеш енд кери" още от създаването на отдела през 2002 г. Преди това две години е бил търговски управител на първия магазин на веригата – този на бул. "Цариградско шосе" в София. На сегашната си позиция той ръководи екип от 10 души и има отговорности в следните основни направления: Развиване, внедряване и контрол на собствени марки във food и nonfood девизиите. Създаване, въвеждане и поддържане на система за управление на качеството в "Метро" магазините. Представлява компанията пред контролните органи и работи с клиентите при рекламации. Контрол на качеството на мултифункционална платформа.
Пламен Тодоров е дипломиран инженер-технолог от Университета по хранителни технологии в Пловдив. Започва работа като технолог по сирената в "Сирма Приста"АД, Русе, където става главен технолог. След това е супервайзър производство в "Кодап" (My Day). По-късно заема позициите директор планиране, а след това и мениджър по качеството в същата фирма. От 2011 г. досега работи в M.J. Dairies като директор производство. В "Кодап" и в M.J. Dairies e отговарял пряко за покриването на стандарта IFS.