Храна, вода и суровини – иновации за устойчиво бъдеще
Още от Корпоративна отговорност и устойчиво развитие |
Green Innovation Forum 2011 ще се проведе на 29 ноември 2011г. в хотел Шератон, София.
Акценти в програмата:
Повече храна, с по-високо качество, с по-нисък екологичен отпечатък
Устойчива употреба на водата
Технологии за рециклиране на отпадъците
Какви възможности ще предоставят суровините за бъдещето на бизнеса
С участието на:
Йенс Руп, мениджър Устойчивост, Coca Cola Europe
Евалд Редл, управляващ директор, Sonnentor
Пиер Брюне, директор Операции, Veolia Water Europe, Франция
Герд Хофман, мениджър Рециклиране, Aurubis Lunen plant
Такса за регистрация: 60 лв. с ДДС
Краен срок за регистрация: 25 ноември 2011г.